AANMELDFORMULIER

Meld je aan en we kijken waar we je kunnen helpen.  Alles gaat in goed overleg en op basis van beschikbaarheid van vrjwilligers.


Ik blijf graag op de hoogte van nieuws, acties en manieren waarop ik kan bijdragen aan NLtegenCorona. Door dit formulier te verzenden ga je akkoord dat de door jouw ingevulde gegevens worden gebruikt om hulp te bieden ten tijde van de uitbraak van COVID-19. We gaan vertrouwelijk om met de door jouw ingevulde informatie. De gegevens worden gedeeld met derden met als doel het verstrekken van hulp zoals bv aan hulpvragers of overheidsinstellingen met bijvoorbeeld personeelstekorten ten tijde van de uitbraak van COVID-19. Ik begrijp dat ik bij een eventuele lek van de door mij ingevulde gegevens zelf verantwoordelijk ben.

LET OP; bevestigingsmail kan bij je ongewenste mail of spam terecht komen. Raadpleeg deze mailbox even mocht je geen bevestiging hebben ontvangen.


Voor meer informatie over NLtegenCorona, vragen of nieuwe ideeën voor het platform, neem dan via e-mail contact met ons op via

info@nltegencorona.nl


Wij volgen uiteraard alle wet en regelgevingen, adviezen en richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Hier de link naar de actuele info van het RIVM :https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus